logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » stowarzyszenie capri.pl » Składki 2026

Składki 2026

Z rutynowym (niestety) opóźnieniem porejestrowałem Wasze składki, z tego też mojego opóźnienia wychodzi opóźnienie z przypominaczem i skutkiem czego opóźnienie z wpłatami.

A sytuacja zrobiła się taka że właśnie się nam kasa na koncie wyzerowała.

Tak więc zerknijcie w powiadomienia / pocztę, powinniście dostać informację o bieżącym stanie rzeczy.
Jak się coś nie zgadza, proszę alarmować.

Proszę więc o uzupełnienie, bo tylko ze składek utrzymujemy ten interes.

Michał Konieczny Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2026-01-20 12:50:13 /

uregulowane, choć z tym zgadzaniem się to ciężko stwierdzić ;)
wierzymy głównemu księgowemu :)

camaro Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2026-01-20 13:09:21 /

A ile to i na jaki tel / nr konta wysłać ?

Tweed / 2026-01-20 14:27:33 /

> wierzymy głównemu księgowemu :)

Dziękuję, ale czasem pomyłki się zdarzają. W razie wątpliwości dość łatwo chyba w swoim banku wyszukać byłe przelewy po odbiorcy.

> A ile to i na jaki tel / nr konta wysłać ?

Musisz się najpierw zgłosić na członka:

https://www.capri.pl/scpl/join

Michał Konieczny Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2026-01-20 14:39:22 /

a z innej beczki dotyczacej utrzymania cyrku - sobotnia czy tam niedzielna niedostępnośc c.pl przez cały dzień to jakiś problem techniczny był?
Bo ja ( nie wiem jak inni ) cały dzień miałem błąd - niezależnie czy komp czy telefon

wąski77 Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2026-01-20 15:08:30 /

U mnie też nie wchodziło

mishq (Mateusz G.) Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2026-01-20 15:13:45 /

> W razie wątpliwości dość łatwo chyba w swoim banku wyszukać byłe przelewy po odbiorcy.

U mnie jest historia 18-mcy wstecz, reszta na wyciągach pdf... komu by się chciało tam grzebać.
Kiedyś były co roku przypominajki to pomagało, można je ustawić na ślepo, bez info o księgowaniu.
Jak ktoś ma taką samodyscyplinę, że każdego roku w styczniu regularnie płacił to wie, ja raczej nie miałem ale patrząc na wyniki w tabeli to i tak jestem w czołówce :)

ogólnie to co za różnica, zapewne jest prawidłowo, a najwyżej będzie jakiś bonus dla c.pl

camaro Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2026-01-20 16:46:28 /

Tak dawno się to działo że kliknąłem w zgłoszenie przez przypadek, szukając listy z numerem :). MK prośba zignoruj wniosek :)

Shadow Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2026-01-20 17:24:18 /